Gluntan – langs hver en vei

Hvem husker ikke landeplager som «Langs hver en vei» og ikke minst «La oss leve for hverandre». Dagens Gluntan-besetning, godt over 50 år etter, har på mange måter funnet tilbake til røttene.

Det har vært mange høydepunkter i Gluntan sin lange karriere. I nyere tid fikk bandet blant annet Spellemannpris – bandets andre, for sin kritikerroste jubileumsplate i forbindelse med Gluntan sitt 50-årsjubileum. Men Gluntan hviler ikke på sine laurbær og turnerer fortsatt landet rundt – langs hver en vei.

Slagere på rekke og rad
Når Gluntan går på scenen i dag, er dette som en musikalsk reise gjennom 50 år. De gode Gluntan-slagerne som alle kjenner så godt, er selvsagt fortsatt med. Sanger med god dansetakt og der allsangfaktoren er høy.
Men selv om de gode gamle slagerne blir godt ivaretatt, har allerede mange av de nyere sangene rukket å bli del av Gluntan-historien – sanger som folk har blitt glade i og synger med på.

Gluntan har alltid favnet vidt både geografisk og aldersmessig, og begrepet ‘Guntanmusikk’ lever fortsatt i beste velgående – over et halvt århundre etter oppstarten.


Følg oss på Facebook, slik at du ikke går glipp av vår neste opptreden. Du finner oss også på Instagram. Vi sees! 😉

facebook_normal
instagram_normal